Wordless Wednesday #91

October 26, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

#91

You Might Also Like

10 comments

  1. MASAKAN EMAK PENUH KASIH SYGNYA TU YG SEDAP SGT KOT...

    ReplyDelete
  2. Wkmsalam.
    Tentulah masakan mak kita yang paling sedap.
    Tetapi anak2 sekarang tak tentu lagi paling suka masakan mak mereka sebab macam2 masakan hebat ada di luar sana.

    ReplyDelete
  3. Yes..Masakan mak adalah yang paling sedap. Kerana mak yang mengajar & mendidik kita tentang pembentukan citarasa kita tentang makanan. A miracle taste of mum.

    ReplyDelete
  4. Saya! Setuju. Kak, nak tanya sikit. Boleh? Reen tanya ya. Kenapa akak tak tukar dari time ke date? Kat bawah title, hanya masa. Akak boleh tukar ke date atau date & time pun ada.. Kan lagi umphhhh 👍 hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhehe... okay. Sambil fikir camne nak buat nih!
      Anyway thank you Reen.

      Delete
    2. Hihi akak klik setting - language and formatting - pastu change time ke date..

      Delete
  5. tersangatla setuju! masakan mak memang super power. camne pun mesti nak mak yang masak. hihi :D

    ReplyDelete
  6. mestilah ! sibuk manapun tetap ada jugak masa untuk masak for family..

    saya follow sini.. jom jom ke blog saya
    http://nfhuzairi.blogspot.my/

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me