Wordless Wednesday #90

October 19, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

Aitt...!? minum sup pun nak senyum
Okay! sekali lagi hiks!
Yes!.. lepas ni nak rajin-rajin gi ngaji
Situasi di dalam kereta sewaktu ibu fetching dari balik mengaji last Friday.

Adik: Ibu... nak tahu tak? Aqil dah naik Al-quran dah bu.

Ibu: Hah! yeke? Alhamdulillah baguslah. Okay kalau macam tu Adik nak apa?? Ibu nak belanja sempena Adik naik Al-Quran.

Adik: Errmmm... sambil tersenyum dan berfikir-fikir, Aqil nak pizzalah!! malam ni ibu order ek!?

Ibu: Pizza delivery!!?? itu jer.. okay beres. Malam ni kita makan pizza. [dalam hati: lagilah untung ibu dik hoiii...malam ni tak payah masak muaaahaaaaaa....]


You Might Also Like

13 comments

  1. TAHNIAH AQIL DH NAIK QURAN..SEDAPNYA MAKAN PIZZA DULU2 ORG BUAT PULUT KUNING GULAI TELUR

    ReplyDelete
  2. Please link my blog to yours:

    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    Thanks Mrs A.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab singgah di blog saya.

    ReplyDelete
  5. Pizza yang nampak banyak cheese.. Nyummiee.

    ReplyDelete
  6. Wkmsalam.
    Tahniah.
    Kalau rajin mengaji nanti dapat hadiah lagi.

    ReplyDelete
  7. amboiii sedap nya! haha gtu la Mrs.A bila x pyh masak rasa nak lompat bintang perasaan nya tuu hihi

    ReplyDelete
  8. Mkn beso! Dpt reward lah ni eh

    ReplyDelete
  9. wow..semangt tul dpt naik Quran.. Alhmdulilah.. Tp pizza tu berliut tgk...

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me