Happy Wedding Anniversary

September 29, 2016

As Salam and greetings to dear readers.


Today 29092016 15 tahun yang lalu Mr. and Mrs. A telah selamat diijabkabulkan. Tahun-tahun sebelum ini we both and kids selalunya sambut kecil-kecilan. Biasalah acara wajibnya haruslah cutting the cake.

Tapi tahun ini rasa macam tak dapat aje nak celebrating and cutting the cake tu huwaaa...huwaaa...huwaaaa... nangis kat tepi bucu katil.

Mr.A ada kat sini ha! kali ini sakit G pulak
Okay! share sikit ayat-ayat cinta ni [ingatan untuk diri sendiri]

Tak perlu mencari teman secantik Balqis, jika diri tak seindah Sulaiman,
Mengapa mengharapkan teman setampan Yusuf, jika kasih tak setulus Zulaikha,
Tak perlu diri menjadi seteguh Ibrahim, jika tak sekuat Sarah,
Mengapa didamba teman hidup seistimewa Khadijah, jika diri tak sesempurna Rasullulah S.A.W
Tak guna ada Mata kalau tak dapat melihat, tak guna ada Hati kalau tak tahu menilai...

Happy 15th Wedding Anniversary to us. Semoga berkekalan sampai ke Jannah.

You Might Also Like

10 comments

  1. Happy wedding anniversary Mrs.A! xx

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary untuk akak dan suami.. Semoga perkahwinan kalian diredhai oleh Allah dan semoga kekal hingga ke Jannah..◕ ‿-。

    ReplyDelete
  3. Selamat ulangtahun perkahwinan. Semoga kekal hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  4. slmt ulang tahun akak ! semoga perkahwinan di berkati Allah.. aminnn

    ReplyDelete
  5. tahniahhhh semoga berbahagia hgga ke syurga aminnnn

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me