CPUV - Scotts DHA Gummies & Dyson Pure Cool Link

September 06, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

Dah sebulan tak buka Nuffnang sebab nyampah! dah lama tak dapat CPUV ngeh!ngeh!ngeh! This morning tiba-tiba rajin pulak buka, tengok adalah pulak CPUV yang sedang on going. Walaupun ciput tapi nak up jugak. Tak kisahlah kalau ada yang kata puan blog nampak sangat dah takde benda lain nak post lettew.

CPUV On Going - Scotts DHA Gummies & Dyson Pure Cool Link
Scotts DHA Gummies ini adalah keluaran terbaru dari Scott's. Biasa kita dengar scotts emulsion jer.. sekarang dah ada gummies pulak.

Dyson Pure Cool Link hah! kat rumah yang ada kucing macam Mrs. A nih macam sesssuai jer... kalau dapat beli ni kansss???

Okay! itu saja nak shared pasal CPUV - Scotts DHA Gummies & Dyson Pure Cool Link.


You Might Also Like

5 comments

  1. scott gummies tu sedap ... anak-anak memang suka, gula-gula katanya :)

    ReplyDelete
  2. walaupun ciput, tetap rezeki kan ... tahniah cpuv still on going :)

    ReplyDelete
  3. sampai sekarang blur pasal cpuv ni. hak3.
    janji duit masuk sudah.. konsepnya.. ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah..xpe...sedikit2 lama2..membukit !

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me