Wordless Wednesday #85

August 24, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

Siapa pernah dapat message macam ini? Siap mention nama penuh lagi (tapi ini Mrs. A dah edit). Bila Mrs. A dapat aje terus deleted pastu Makhluk tu hantar lagi. Eiii... tak koserrrr... nak layan.




Mrs. A dah WhatsApp kat SKMM tapi sehingga saat ini belum ada reply lagi. Okay! itu saja sebab ini Wordless Wednesday.


You Might Also Like

13 comments

  1. No pelik2 toksah layan.. Mcm mcm dh skng ni...

    ReplyDelete
  2. scammers nie...tu kena hati2..sy block jer terus..wat semak phone jer..

    ReplyDelete
  3. maaf cakap.. biasa yang akan jawab niger.

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi dapat. ignore je Mrs A XD

    ReplyDelete
  5. Mcm scammer je Mrs.A.... scarry je. Kdg kdg tak tau la mana dpt kan no2 kita ni

    ReplyDelete
  6. PG pernah dapat, dan terus block that number. betul kata aina yazid. kadang tak tahu dari mana depa dapat number kita :)

    ReplyDelete
  7. tak pernah dapat pun. entah sesiapa lah yang hantar kan. tak faham mana dorang dapat nombor.. huhu.

    salam perkenalan Mrs A. followers #213 Jemput singgah blog siqah juga :)

    ReplyDelete
  8. jgn layan org macam ni MR A.. bahaya

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me