Happy World Photography Day

August 19, 2016

As Salam and greetings to dear readers.

Happy World Photography Day atau pun dalam bahasa Melayunya Selamat Hari Fotografi Sedunia. Pada 19 Ogos setiap tahun adalah merupakan hari fotografi sedunia. Sejak bila ia disambut dan bilakah sejarah fotografi bermula panjang ceritanya kalau nak tahu boleh klik sini

Oleh kerana hari ini Hari Fotografi Sedunia maka Mrs. A pun telah mendapat idea untuk post segala macam gambar yang ada dalam galleri photo Mrs. A bagi tahun 2016 setakat ini. Walaupun gambar-gambar ini takdelah mencapai tahap resolution photographer international tapi ada aku kisah!!! muaaahhaaaa...

Amaran!!! sesetengah gambar mungkin akan menyebabkan readers muntah hijau. Jadi sila berhati-hati ya...


Friendly match X-Stad FC & IJM Land FC di bandar Rim Bayu

Pertandingan Bowling Amal Ex-Stadian di Air-Port Sport Complex, Nilai

Netball friendly match Ex-Stad dan MPKJ

Arabian Night Company Annual dinner

Dapat birthday gift dari Gang Lunch

Konvoi hari raya bersama-sama family side Mrs. A ke Jelai 2

AJK majlis hari raya gabungan 5 badan berkanun Negeri Sembilan

Mrs. A birthday celebration with my small family

Konvoi hari raya bersama family side Mr. A ke Chenor

Pertandingan Netball Liga Sukan Untuk Semua (LISUS) 2016
Mr. A birthday celebration with our small family

Berkongsi DOB Aryssa & Adik celebrating birthday together

Okay, gambar terakhir yang Mrs. A nak kongsikan shared dari FB pages someecards. Unfortunately Mrs. A bukanlah orangnya. 

#worldphotographyday

You Might Also Like

9 comments

  1. One best thing tentang entri ni ialah apa yang dilihat semuanya kegembiraan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehheeehe...betullah baru Mrs. A perasan

      Delete
  2. Wkmslam.
    Kita biasanya merakamkan saat2 manis/gembira saje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hurmmm...setuju dengan kenyataan tu

      Delete
  3. Ni semua kenangan.. Bila tengok balik gambar2 lama yang happy, tentu akan terukir senyuman dibibir. :D

    ReplyDelete
  4. It's been a long time I'm not using DSLR or digital camera one since I got my phone HAHAHA

    ReplyDelete
  5. kalu tgk gmbr lama n x ketawa pasti ada somethg wrong tu haha

    ReplyDelete
  6. hahaha. tak boleh lah siqah nak sambut sebab siqah ambil gambar semua pakai phone je.. hehe

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me