Contest Jubah By Zaza Iman

June 07, 2016

Bismillahhirahmannirrahim...

As salam and greetings to dear readers. 

Cantik kans??? Kalau tanya Mrs. A jawapannya memang cantik. Mana satu yang cantik tu?? Dedua tu cantik jubah mahupun baju kurung. Okay sesiapa yang nak jubah atau baju kurung kena joinlah contest ni. In Sha Allah kalau kalau sudah tertulis itu rezeki kita dapatlah kita ya. 

Tarikh Tutup: 09062016 (Khamis)/ Jam 11.59pm.

contest.jubah


www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI .  

You Might Also Like

9 comments

  1. goodluck mrs A, menang dapatlah tambah baju raya ni :)

    ReplyDelete
  2. gut luck ya...
    Salam kenal..
    dtg bls kunjungan dr segmen yg sama..

    ReplyDelete
  3. u too.. gud luck!!!
    balas kunjungan... :)

    ReplyDelete
  4. salam..terima kasih join dan support zaza.. semoga bertuah ya :D

    ReplyDelete
  5. semoga menang and dapat jubah baru untuk raya :)

    ReplyDelete
  6. Singgah tnya khabar :) Tuan blog sihat ?

    ReplyDelete
  7. Jemput Join Mini Giveaway Ramadan di Blog Alja. Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

    30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me