X-STAD FC vs IJM Land FC

April 14, 2016


As salam and greetings to dear readers. 

Last Saturday Mrs. A rajinlah pulak nak ikut Mr. A pergi game bola. Mungkin disebabkan tempatnya di IJM Rimbayu tu yang rajin tu. Lagipun Mrs. A belum pernah sampai ke situ lagi. Kids pun sama excited sangat dapat pergi.

X-STAD FC dah Otai sangat!! tapi hati  muda kata depa.  

IJM Land FC tengah warmed-up. Amboi! semua kekurus dan nampak fit.

X-STAD FC pun warmed-up juger... tapi tak ramai yang kurus ngeh! ngeh! ngeh!

Tujuan depa bukanlah nak main bola sangat tapi lebih kepada suka dapat berkumpul jumpa kawan-kawan lama. Main pun sampai tiga games. Tak sedar awak-awak tu dah otai. Takpelah janji semua sihat dan tiada yang injured. Alhamdulillah yang penting happy!!

Tapi tempat ini memang best ada padang main bola dan taman untuk riadah.


Babah main dalam padang, adik main tepi padang

Haahhaaa... 'Dilwale' sangat


Apa motif ni? Ini adalah lantai toiletnya tembus bawahnya tasik.

Nakk... jugak enterframe

Taman Rimbayu ini macam best aje, tapi banyak rumah yang masih kosong lagi. Next time kalau ada friendly match kat sini lagi boleh ikut lagi. Akhir kata majulah sukan untuk negara, ngeh! ngeh!ngeh!


You Might Also Like

3 comments

Top Commenters

Shout Me