Wordless Wednesday #75

April 13, 2016


As salam and greetings to dear readers.

Ini citer tengahari semalam. Kisah kereta lagi. tapi kali ini kereta yang takde gear.. muahhaaaaa.


Eh! eh! sini jap mana gear ni...???

Kereta Alang Mrs. A rosak dipendekkan cerita dia menggunakan perkhidmatan workshop yang sama dengan we all guna. Oleh kerana kereta dia tak boleh siap semalam jadinya we all bagi dia pinjam Viva Mrs. A.

Mrs. A pulak kena guna kereta yang workshop bagi. Kenapa begitu? Hurm... tak mau banyak soal jawab dengan Mr. A tu iol follow jer.. Time proses punggah-memunggah barang dan hand over kereta tu tetiba Mrs. A confused mana pulak gearnya nih! sambil tanya kat Mr. A.


Sini ler... vongoks la ibu ni

Ngeh!ngeh!ngeh! kena vongoks dengan Mr. A tu. Sabar yolah, kesian nampak sangat keta pinjamnya.

You Might Also Like

4 comments

Top Commenters

Shout Me