Wordless Wednesday #68 : RETIRE

February 17, 2016

Wordless Wednesday #68 : RETIRE

Oleh kerana hari ini hari tanpa perkataan. Tanpa berlengah lagi jom.... 

kita layan gambar.

Ini Mrs. A yang punya

Yang diraikan tersenyum lebar

Potong pulut kuning dengan pisau sebenar ngeh!ngeh!ngeh!

Aittt...!!??? thorn among the roses

Ooooppsss maaf. Nampakah apa yang Mrs. A nampak?

Managements postpone meeting, cos meeting kat sini daaa...

Kapten!! cepat sikit kata yang belakang tu.

Hari ini bersamaan 17 Februari 2016. Selamat bersara dan juga happy birthday buat officemate Mrs. A yang mesra disapa Haji itu. Semoga ukhwah yang terjalin akan sentiasa mekar dan harum walaupun jasad sudah tiada di SAINS.


You Might Also Like

8 comments

  1. Selamat bersara buat beliau..
    Tetiba rasa nak bersara awal dari alam pekerjaan.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok orang bersara, kita pun nak bersara juga.Tapi kalau kewangan dah kukuh, ok saja..

      Delete
  2. sedapnya pulut kuning tuu :)

    ReplyDelete
  3. Jadi ngiler liat gambar diatas hiks,,,hiks,,,hiks!!!

    ReplyDelete
  4. Kalau ada majlis orang bersara, mesti saya paling emo..

    ReplyDelete
  5. Dari gambarnya aja udah keliatan, kalo masakan di atas itu lezat sekali, betul kagak sob? :D

    ReplyDelete
  6. Saya terlepas moment ini Mrs A..
    Sedih.. :-(

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me