Johan Tomyam & Western Food

February 13, 2016

Dinner di Johan Tomyam & Western Food, Paroi Seremban Negeri Sembilan. Kejadiannya adalah minggu lepas. Walaupun Johan Tomyam ini dekat aje dengan rumah Mrs. A tapi ini adalah pertama kali Mrs. A makan kat sini. Selalunya Mrs. A sekeluarga suka dinner kat satu restoran ini. Tetapi oleh kerana time tu full house kekdahnya Mr. A telah bertukar selera ke sini.

Actually ada beberapa buah restoren di Seremban yang namanya Johan Tomyam tapi tidaklah Mrs. A ketahui adakah pemilik yang sama atau orang yang berlainan. Yang Mrs. A makan ini adalah dalam kawasan Paroi.




Menu family set pun ada sesuai untuk family macam Mrs. A tapi tak order set ni pun

Sementara tunggu order sampai kita bergambar dulu. Huh! Babah tak nak sudah biar ibu jer...

Ooopsss!!! dah licin sorry tak sempat nak snap gambar siakap steam limau

 Aryssa & Along pulak bu... Abaikan Adik tu diakan ala- ala Rashid ngeh! ngeh! ngeh!


Alhamdulillah jumpa satu lagi tempat makan yang berjaya menarik hati Mrs. A untuk datang lagi. Foods yang we all order semuanya sedap menepati citarasa. Servis yang cepat ini memang Mrs. A puji cos ingatkan ramai orang foods akan dapat lambat ternyata sangkaan itu meleset.

Okay kalau teringin nak makan sini boleh search FB page Johan Tomyam & Western Food, Paroi, Seremban Negeri Sembilan.

You Might Also Like

8 comments

  1. WAH HBS LICIN HIDANGANNYA MESTI SDP SGT MENU YG DISAJI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... sedap campur lapar pun iya kak

      Delete
  2. mmg sedap la nampaknya sbb masing-masing lepas makan pun senyummm jer :)

    ReplyDelete
  3. nampak sedap sangat la kalau habis di makan tu. hehehe

    ReplyDelete
  4. suki pun prefer tomyam kalau dinner :)

    ReplyDelete
  5. Rm99 ok juga la kan dengan menu tu...

    ReplyDelete
  6. sedap ikan siakap masak stim huhu

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me