Happy Birthday To Akmal Daniel

February 11, 2016

Happy Birthday to Akmal Daniel yang ke 3 tahun. Semoga menjadi anak yang soleh dan membahagiakan ibubapa serta keluarga.

Eh! mana satu Akmal Daniel ni?

Si kecik yang tengah-tengah tu la Akmal Daniel a.k.a Aboy

Baju hijau tu Abob dia pun join sekali coz birthday dia hari esoknya. Lagi seorang tu abang kepada Akmal Daniel, dia kena ada situ request by si kecik tu. Actually Majlis ni minggu lepas diadakan di Jiboi rumah parents in-law Mrs. A. Biasalah di samping celebrate birthday dapat jugaklah berkumpul sesama adik-beradik, bebiras, anak-anak sedara dan the cucu-cicit.

Organizer majlis ni tak lain tak bukan Mr. A only sister a.k.a my s.i.l and her beloved husband. Akmal Daniel tu adalah anak tiri s.i.l kira our nephewlah. Bermula tahun 2016 anak-anak tiri s.i.l dah tinggal dengan family side Mr. A, makna kata daddy dia yang jaga. Memula dulu they both tinggal dengan mama depa tetapi setelah kata sepakat dicapai adalah lebih elok mereka tinggal bersama daddy dan mummynya (s.i.l).

Sebelum cut the cake kita bagi Atuk bacakan doa dulu

Nak enterframe jugak... baby Annur Husna  asyiklah tidur aje nak main-main dengan dia pun tak dapat. Tak kira tidur pun nak wefei jugak.

Oit bangun arr... ibu nak balik dah ni

You Might Also Like

7 comments

  1. happy birthday akmal daniel semoga membesar sbg anak soleh.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir akmal daniel...semoga menjadi anak yang soleh, insya Allah

    ReplyDelete
  3. heppi birthday akmal daniel :) be a good boy kay .

    ReplyDelete
  4. happy birthday.
    moga jadik anak yg soleh ye :)

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Akmal Daniel

    ReplyDelete
  6. Hepy birthday semoga murah rezeki dan sihat selalu..Amiin

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me