Why, why tell me why?

January 29, 2016

As salam and greetings to dear readers.

Why, why tell me why? Dah macam tajuk lagu pun ada. Soalan tu adalah berkaitan dengan followers blog Mrs. A nih! tak tahulah di mana silap dah salahnya semalam 173 tapi hari ini dah 172 pulak? Actually bukanlah semalam dan hari ini sahaja kejadian tu tapi dah beberapa kali dalam seminggu dua ini.

Tidak berapa lama dulu Mrs. A sedia maklumlah google yang punya angkara muahhhaaaaa... google jugak yang salah. Padahal mana tau memang ada followers tu dah nyampah nak follow tu yang quit agaknya kannssss... Tapi tak kisahlah apa pun sebabnya Mrs. A ambil kisah tau. Huhuuuu... dah ler... follower ciput pastu berkurang pulak satu, sob..sob...sob... terus mode sedih.

sad images
Why, why tell me why?                                                     TrestonsWallpapers



You Might Also Like

10 comments

  1. SALAM JUMAAT..KAK PUN HERAN JUGA TIAP HARI FOLLOWERS BERKURANG..TAH APA SBBNYA YA..

    ReplyDelete
  2. dorang buat sesi pembersihan pada mereka yang tidak berdaftar kot..

    ReplyDelete
  3. Oh! kalau begitu masih google punya angkara lagilah hiks!

    ReplyDelete
  4. Hi sebenarnya Followers friends connect tu tak berapa active,di gantikan dengan google plus.

    ReplyDelete
  5. hahah its okey la mrs A, followers tak penting, yg penting traffic blog kita and mutu blog kita haa jgn sedih sedih k!

    ReplyDelete
  6. Jangan sedih.. i follow u... hehe

    ReplyDelete
  7. Asalam..terima kasih sudi datang ya di blog Etuza

    ReplyDelete
  8. Samalah kita Mrs A.. Follower saya pun kurang.. Hilang beberapa orang.. But it's okay.. ;-)

    ReplyDelete
  9. pernah kena kes mcm ni but pejam mata je lah

    ReplyDelete
  10. follower aida sejak aida x blogging 2 minggu ni hilang 100+.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me