Jalan-Jalan Mid Valley

December 15, 2015


Last weekend kononnya nak ambil kids balik Seremban tapi tidak menjadi kenyataan lagi. As usual Saturday petang Mrs. A gerak balik ke kampung tapi agak lewat juga coz tunggu hujan berhenti. This week hari-hari hujan dah tu pulak lebat bagat seh! takut Mrs. A dibuatnya.

Sunday kids planning nak gi tengok wayang bersama maksunya. Pastu maksunya tu ajak Mrs. A jugak tetiba pulak ibu pun ikut serta lagipun dah lama bebenor tak gi Mid Valley tu yang laju ajer mengekornya tu.

Antara prop sempat disnap 

Kononnya nak tengok wayang tapi menyopping pulak jadinya.

Hasil pancingan hari ini

Acara wajib setiap kali ke shopping mall


Duduk sekejap melepaskan lelah

Nakkkk....!! jugak bergambar kat kapal angkasa Star Wars

Sampai rumah terus aje mandi sebab nak pakai Tshirt Star Wars tu.
Kalau tak... suruh mandi berkali-kali pun belum tentu mandinya

Along pada mulanya nak joint tapi entah macam mana sentap terus tak nak pergi. Aryssa sejak dari Wednesday telah berjaya meloloskan diri mengikut Makngah & family lepak Melaka. Kekdahnya adik seorang ajelah yang pergi.


You Might Also Like

7 comments

  1. bestnye jenjalan..sekarang ini memang musim Star Wars kan..

    ReplyDelete
  2. huhu, ala dh lama tak gi midvalley :3

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak pergi Mid Valley. Besar sangat nak jelajah..

    ReplyDelete
  4. kapal star wars tu xleh naik erk? huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh Wak, tapi time tu q panjang.
      Tak koser nak tunggu huhuhu...

      Delete
  5. ehehe shopping waktu tak plan ni yang best =)
    tengah YES kan skarang bestnyaaa..

    ReplyDelete
  6. kakak aida sgt suka ke kamdar, mid valley.
    kain kat situ cantik dari outlet kamdar yg lain.
    aida jarang ke sana.
    jauh!

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me