Happy Deepavali

November 10, 2015

Alahai.... Dah dua hari tak up date blog. Petang ini Mrs. A paksa diri up date jugak sesambil mengoreng cucur kodok ngeh! ngeh! ngeh!

Bukanlah kata takde cerita cuma time cecuti ni priority haruslah diletakkan pada landasan yang betul. Tak mau tersasar nanti lain jadinya.

Last Saturday Mrs. A joint reunion of class 92'. Ex-Stadian ofcoz. Tapi itu nantilah cerita. Konon nak up satu gambar ala-ala teaser. Unfortunately dari tadi tak dapat line tenet slow bangat.

Pastu kononnya tak nak balik kampung. Tapi mak Mrs. A kata kalau boleh baliklah. Alahai tak sampai hati pulak dengar. Kekdahnya balik jugaklah. Monday sememangnya Mrs. A on leave. Apa lagi jadi supir ibukulah hantar ambil ubat kat klinik pastu gi membeli-belah barangan dapur.

Oklah rasanya masih sempat lagi nak ucapkan happy deepavali dan happy holiday to readers blog Mrs. A. Walaupun dah nak hampir malam ni muaaahaaa...

Moral of the story up datelah blog setiap hari.

You Might Also Like

10 comments

  1. wak updet 4 post setiap hari yee untuk sebulan., ngehngeh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak tu... rajin banget seh!
      Tak terkejar Mrs. A ngeh! ngeh! ngeh!

      Delete
  2. Replies
    1. Ada. In Sha Allah later Mrs. A buat entry pasal reunion tu ya ;-)

      Delete
  3. best kan kalau kampung dekat ni... bila2 masa je bleh balik tengok mak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Itulah kelebihannya ;-)

      Delete
  4. Cucur kodok cicah sos thai..dapnya

    ReplyDelete
  5. belum mampu nk update setiap hari...2 hari sekali pun susah sgt

    ReplyDelete
  6. hari cuti memang gitu.
    blog terabai. keluarga didahulukan...
    anak-anak pantang tgk ibu nyer dgn laptop, mesti nak sibuk2 baca pe kita tulis :)
    hu hu hu... tak aman ibu nak blogging!

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me