Aarrkk!!?? Mrs. A Telah Diserang

November 19, 2015

Aarrkk!!?? Mrs. A Telah Diserang uols.. This morning tengok blog bahagian komen waaa...!!! excitednya tengok banyak komen serentak dari reader yang sama. Ai likes ngeh! ngeh! ngeh! 

Ini ler...dia si penyerang tu Aida's Home Sweet Home

Cer tengok time tu huhuuu... Itu time Mrs. A zzzzzzzzzzzzzzzzz

Terima kasih buat Aida sebab sudi berkunjung kat blog Mrs. A yang biasa-biasa aje ini bak kata Wak . Wak tolong jangan saman Mrs. A sebab copy paste tagline tu hiks!

Actually we all baru aje saling kunjung-mengunjungi sesama rakan blogger, semoga ukuwah yang terjalin akan berkekalan sampai bila-bila. Terima kasih sekali lagi buat Aida. Kepada sesiapa yang nak kena serang jugak moh ler terjah blog Aida itu ya...

Selain daripada Aida ada seorang lagi penyerang jenis serentak macam ni. Ini memang seorang penyerang handalan yang suka aje bom blog readers blog beliau. Pada 14112015 penyerang handalan tersebut telah menyerang blog Mrs. A bertubi-tubi jugak beliau tak lain dan tak bukan adalah

Jeng..jeng..jeng...

Cik adik manis JM

Jari Manis aka JM  walaupun jarang-jarang berkunjung tetapi sekali dia berkunjung hah! amik kau habis di bomnya. Sebelum ini pun JM dah pernah serang Mrs. A tak caya klik sini

Tetapi kepada pengomen-pengomen yang lain janganlah kecil hati pula ya... Janganlah serik dan merajuk pulak tak nak komen lagiks huhuuuu... Actually Mrs. A sayang semua pengomen blog Mrs. A yang biasa-biasa aje ini. Komen readers semuanya Mrs. A baca walaupun ianya terus published tanpa perlu approval namum percayalah setiap komen yang ditinggalkan Mrs. A baca uols!!!

Terima kasih kepada semua pengomen yang lama mahupun yang baru terutama buat Kak Ana3lalat, dan LZ yang selalu aje komen sejak dari awal Mrs. A menulis blog lagi. Kepada yang lain-lain maaf tak sempat nak senaraikan semua tapi di widget tetap ada.

Moral of the story jom kita komen-komen.


You Might Also Like

17 comments

  1. wow..best serang ucing pula ;)

    ReplyDelete
  2. Hahaha jom serrrraaaaaaannnnnggg!!!
    Mrs. A tolong sedia perisai.. hihihi :-)

    ReplyDelete
  3. fofuler mak mrsA tuuuu.,, ammvoiii ;p

    ReplyDelete
  4. haha JM dengan aida memang kaki boom kan hebat depa ni :)

    ReplyDelete
  5. saya ni 2 hari ni bz tak sempat nak bw sangat. selalunya pun cuba jugak cari masa BW tapi tak mampu nak buat pengeboman camtu kat mana2 blog hahaha...

    ReplyDelete
  6. hahahhahaa..kena buat kubu pertahanan nihh..

    ReplyDelete
  7. Wahh..ada adegan serang menyerang pulak..hehehe

    ReplyDelete
  8. buat takut jer sebab tajuk berhenti sampai 'diserang' ~u~

    ReplyDelete
  9. Selali jugak kena serang macam ni..hihihi

    ReplyDelete
  10. As salam. abam kie datang singgah dan komen la ni..pas tu terus folo sekali. no 145. good luck!

    ReplyDelete
  11. hi hi hi ... minggu ni free byk :)
    anak2 takde bersama ha ha ha....
    biasa nyer amat la susah nak ngebom gitu.
    and aida kalau da komen byk gitu, aida da jatuh hati la nak berkawan :)

    ReplyDelete
  12. akak..cmne nak set org komen masuk dlm email? xkua kat email pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer check inbox.
      akak dah emailkan caranya harap membantulah ya ;-)

      Delete

Top Commenters

Shout Me