Terima Hadiah Saguhati Dari Dramaticuniq

October 02, 2015

Tiga hari yang lalu sewaktu balik dari lunch tetiba member office di kaunter panggil. Kak ada parcel untuk akak. Mrs. A expected lain tapi yang dapat lain. Anyway excited jugak tapi dah boleh agak ni mesti dari blogger Dramaticuniq. Bila buka betul tepat sekali tekaan Mrs. A


Hadiah saguhati dari Ain Dramaticuniq

Mrs. A joint GA yang dianjurkan oleh blogger Dramaticuniq bulan Ogos yang lepas klik sini. Walaupun takde rezeki nak menang hadiah utama tetapi Ain baik hati dia bagi semua yang joint GA tu hadiah saguhati. Errrrmmm.... bestkan?

Walaupun hadiahnya tak selumayan hadiah utama tetapi apa yang lebih penting adalah kesudian Ain "memberi" itu yang tak sangka ialah Mrs. A dan Ain hanya kenal di alam maya.  Terima kasih Ain, Mrs. A sangat menghargainya dan sangat suka dengan bau wanginya. Semoga ukhwah yang terjalin di antara kita akan berpanjangan dan berkekalan hingga ke Jannah. In Sha Allah.



You Might Also Like

9 comments

  1. sama dengan kak ana gak Mrs A, dapat hadiah wangian dari ain dramaticuniq :)

    ReplyDelete
  2. Best dapat unexpected hadiah camni kann Mrs. A..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mrs. A, walaupun bukan yang utama tapi dapat juga yer ^-^

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah la menang hadiah. Betul tu yg penting niat nak memberi tu kan...fizikal dan nilai hadiah tu no 2.Hehehe

    ReplyDelete
  5. Mrs.A, buku patutnya dah sampai 14 Sept...boleh tak check dear, rasanya alamat semua dah betul :(

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat hadiah. Akak kalau join pape contest pon tak pernah menang hehe. Papepon, tahniah

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me