Terima Hadiah Giveaway Dari NOTA DAN KOPI

October 10, 2015

Alhamdulillah Mrs. A dapat hadiah giveaway lagi........ kali ini dari Linda pemilik blog Nota dan Kopi. Terima hadiah giveaway dari Nota dan Kopi ini terdapat kisah disebaliknya. Tapi tak perlu ceritalah kot yang penting kalau dah rezeki tertulis untuk Mrs. A cepat atau lambat tetap dapat jugak kannssss....

Buku padanya ada hikmah baru baca sikit tapi best

Sebenarnya GA ini dah agak lama, sampai Mrs. A pun dah lupa ngeh! ngeh! ngeh! tak percaya klik sini . Anyway Mrs. A nak ucapkan syabas dan tahniah pada Linda kerana berjaya juga merealisasikan GA beliau. Compare dengan Mrs. A ni puan Linda hoi! tak berani arrr.. nak anjur segmen ke? GA ke? Expecially dalam masa terdekat ini. Ceh! gaya macamlah esok lusa nak buat. Takpelah thank you but no thanks. Biarlah Mrs. A sedar diri tak pandai nak buat segmen ataupun GA takut tak terkejor yeop! dan yang paling haru kalau takde sorang pun yang nak joint muuahhaaaaaaa.....

Terima kasih berbanyak-banyak Mrs. A ucapkan pada Linda walaupun kita tidak saling mengenali sekadar rakan di alam maya harapan Mrs. A semoga ukhwah  yang terjalin akan berpanjangan sampai bila-bila. In Sha Allah. Amin...

Tapi apa maksud??? "Buku kedua akan menyusul" jeng! jeng! jeng! Tunggguuuu.......



You Might Also Like

4 comments

  1. Kalau ada rezeki tak ke mana Mrs. A, InshaaAllah.... ^_*

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Sudah tertulis rezeki kat situ

    ReplyDelete
  3. TQ dear, saya akan update tracking no kedua...tunggu ya :)

    ReplyDelete
  4. nnt share laa isi kandungan buku tu...nk tau jg ;-)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me