Six Flying Dragons

October 15, 2015

Drama Korea terbaru yang telah berjaya membuat Mrs. A addicted iaitu Six Flying Dragons. First time tengok iklan dia terus aje tergoda wow! mesti tengok ni. Di antara sebab-musabab mesti tengok tu coz hero dia adalah Yoo Ah In pastu pulak heroin dia Shin Se Kyung. Walaupun ada ramai pelakon lagi tapi yang lelain tu Mrs. A tak kenal sangat dan tak kenal langsung.


Sesiapa yang tak kenal yang lelaki tulah Yoo Ah In dan yang pompuan tu Shin Se Kyung

Sekarang ni dah ditayangkan sebanyak empat episod ada banyak episod lagi coz all together ada lima puluh episod. Episod satu sekejap aje tunjuk depa besar pastu flashback. Episod dua hingga tiga semua cerita flashback masa kecik tapi episod empat dah nak habis baru tunjuk current story.

Peringatan kepada yang bukan peminat cerita sejarah lelama nak tu pulak sejarah lama Korea zaman Dinasti Joseon so baik tak payah tengok muuaaaaahhaaaaaaa... coz cerita ni memang so historical and political. Tetapi sesiapa yang suka boleh ler layannnnssssssss tengok di SINI



You Might Also Like

5 comments

  1. Fuh dah lama tak tonton drama Korea, takut ketagih..:(

    ReplyDelete
  2. 50 episod??? warrghhhhh jenuh nk khatam tu...tp kalau jln ceritanya sebaik cerita jewel in the palace....pasti sy akan tgk!!

    ReplyDelete
  3. Kita plan nak tgk citer ni pasal minat giler ngn yoo ah in. Sekarang tgh tgk sungkyunkwan scandal. Haha sian tak kita baru nak layan korea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaaa... nampaknya sis dah terjebak ya!!! habislah addicted nanti.

      Delete

Top Commenters

Shout Me