Our 14th Wedding Anniversary

October 01, 2015

Alhamdulillah dua hari lepas iaitu 29 September 2015 adalah our 14th wedding Anniversary. Celebrate with our small family only di home sweet home. Kek dan sate dibeli oleh Mr. A. Hurmmm... mata Mrs. A bengkak uols coz menangis banyak sangat. sobs..sobss..sobs.. Lilo telah pergi buat selama-lamanya. [iklan la pulok!] 

Acara wajib memotong cake

Menunya sate dan kek aje

Tak sah if takde cake kannssss

Sekejap aje masa berlalu pejam celik, pejam celik dah 14 tahun usia perkahwinan kami. To be honest takdelah semuanya indah adat berumah tangga kadang-kadang mendung, kadang-kadang ribut, kadang-kadang badai. Ialah bak kata P.Ramlee sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri. Anyway Mrs. A tetap bersyukur kerana we all berjaya mengatasinya. Doa-doakan we all semoga selalu berbahagia hingga ke Jannah. In Sha Allah. Amin...



You Might Also Like

13 comments

  1. tahniah dan semoga berkekalan hingga akhir hayat., amin ya robbal alaminn

    ReplyDelete
  2. happy anniversary Mrs A, semoga berbahagia hingga syurga,In Shaa Allah, lama-lama lilo akan kekal dalam kenang-kenangan kay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih K. Ana.
      Itulah tapi masih tersasul-sasul lagi,ada sekali tu Mrs. A tanya kat anak Lilo mana?
      Kekadang terpanggil nama dia sobs..spbbs..sobs..

      Delete
  3. Alhamdulillah... Tahniah, semoga ikatan berkekalan hingga ke jannah. amiin...

    p/s: Terima kasih di atas sokongan dan semoga ukhuwah berpanjangan. Blog ini telah dipilih tersenarai di My Bloglist. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Tn BM.
      Amin...
      Mrs. A pun nak letaklah :-)

      Delete
  4. selamat hari ulangtahun yang ke 14 Mrs A.. yelah nama pun hidup mana ada manis2 je kan.

    ReplyDelete
  5. Congrats dear: )saya dah bagi tracking no buku nanti check ya...tq

    ReplyDelete
  6. wahh dah 14tahun ye kak? moga kekal smpai syurga kak. sonoknye tengok celebrate satu fmily mkn kek.. sate.. nyum3!!! hehe

    ReplyDelete
  7. semoga rumahtangga akan kekal hingga hujung nyawa... amin

    ReplyDelete
  8. Tahniah dan happy anniversary yer Mrs. A ^-^

    ReplyDelete
  9. congrats Mrs A and happy anniversary!

    ReplyDelete
  10. Happy Anniversary Mrs.A. Semoga bahagia sampai Jannah.

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me