OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

October 30, 2015

Bismillahhirrahmannirrahim...


Suatu waktu dahulu Mrs. A sering juga berkunjung ke blog Mek Zumbie tapi as times goes by tak tahu camne boleh hilang jejak. Tetapi seminggu yang lalu Mrs. A telah menjejaki semula blog Mek Zumbie dengan tagline yang masih lagi Mrs. A ingat iaitu Jangan Hidup Macam Zombie. Blog Mek Zumbie sudah berubah wajah rupanya... sejak bila tu Mrs A pun tak pasti ha.... tulah nampak sangat Mrs. A dah lama tak ke sana kan??? In Sha Allah selepas ini Mrs. A nak ke sana selalu ;-)
Jom kita ramai-ramai ke blog Mek Zumbie sambil joint GA mana tau ada rezeki menang.


You Might Also Like

5 comments

Top Commenters

Shout Me