Hari Sukan Negara

October 11, 2015

Hari Sukan Negara katanya bermula dari tahun 2015 pada bulan Oktober, hari Sabtu kedua untuk tahun seterusnya akan diadakan sambutan hari sukan negara.

Haish! Macam-macam hari dah adanya. Layankan ajeler... Kids memang excited, on Friday tu siap pesan, ibu esok jangan lupa tau kitaorang sekolah ada hari sukan negara kata depa.

Babahnya pun sama ke Kuala Pilah HSN peringkat negeri di Kuala Pilah. Kekdahnya semalam di waktu pagi Mrs. A seorang aje kat rumah. Mrs. A pun HSN jugak.

Tadaaaa.....

#harisukannegara

Bergaya dengan Tshirt HSN aje itupun kat dalam bilik jer... muaahaaahhhaaa....Moral of the story Majulah Sukan Untuk Negara.

You Might Also Like

6 comments

  1. kalau boleh nak jer hampir sepanjang hari tu nak bersenam tapi jerebu punya pasal mereput jer dalam rumah (bersenam dalam rumah tapi peluh telah menyebabkan saya berbau benda reput) :/

    ReplyDelete
  2. Mrs. A duk rumah pun dapat baju limited edition itu? Ini boleh mendatangkan cemburu! hehehe

    ReplyDelete
  3. oklah tuh..hehe...tapi kan cantek jugak t shirt tuh..

    ReplyDelete
  4. kita bersukan dalam rumah je hari sukan negara hahaha

    ReplyDelete
  5. Walaupun hanya di rumah...tetapi semangat itu perlu ada! :)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me