GIVEAWAY:NOVEL KESAYANGANS

October 08, 2015

Bismillahhirrahmannirrahim...

Oleh kerana Mrs. A memang pembaca novel tegar boleh dikatakan sebulan 4 novel, tegar tak? tegar tak? kiranya tu. Tapi itu adalah kisah 5 ke 6 tahun yang lalu sewaktu Mrs A travel Seremban-KL by komuter. ngeh!ngeh!ngeh! Tapi sekarang pun masih layan gak lagi baca novel cuma dah tak tegar,  itu pasal yang
 Mrs. A joint GA yang dianjurkan oleh empunya blog SteLLA iSLE

Hah! ini yang paling Mrs. A suka syaratnya mudah yang amat cuma perlu follow blog dia sahaja.
Okay sesiapa yang berminat boleh ler click banner di bawah untuk joint sesambil support rakan blogger.


You Might Also Like

10 comments

  1. Good luck Mrs. A..
    Kalau ada masa saya menyusul mencuba nasib..

    ReplyDelete
  2. terima kasih sbb join yw..
    good luck mrs.A :)

    ReplyDelete
  3. Macam best je..nak join jugak lah...

    ReplyDelete
  4. wah memang hebat la boleh baca 4 buah novel sebulan. saya hanya mampu update 4 entri je sehari nak baca sebuah novel setahun pun belum tentu hahaha

    ReplyDelete
  5. Singgah bw peserta dan follow mne yg tak difollow lagi

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. dtg dri GA yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me