Tudung Aidijuma Giveaway By Anies

September 22, 2015

Bismillahhirrahmannirrahim...

 Click Banner
Click Banner

Oleh kerana Mrs. A memang peminat dan pemakai tudung Aidijuma a.k.a AJ maka dengan lafaz bismillah Mrs. A pun joint GA anjuran blogger Anies seperti yang diwar-warkan.

Pengalaman pertama Mrs. A beli dan pakai tudung AJ adalah di office hiks! Bos ini waktu rehat ya we all nak tetengok tudung jap. Sewaktu rakan office yang memang reseller AJ datang ke cubicle sebelah Mrs. A [sekarang dah naik pangkat dah Premium Reseller katanya] sambil promote-promote Mrs. A telah tertarik dengan satu corak tu tapi Mrs. A cakap alaaa... akak tak reti ler... nak pakai cam datin tu cer tutorial sikit. 

Mujur ada rakan office yang sorang lagi ni memang sporting dan menunjukkan tutorial cecara pakai yang macam datin pun, dan jugak lelain cara yang seperti dia sedang pakai pun ia time tu. Eh! senangnya pakai menarik tertarik terus Mrs. A rembat satu tapi label yang biasa aje takdelah terus black label uols!!!

Tadaaa...kat bawah ini antara tudung AJ Mrs. A.
Gambar atas sekali my 1st AJ.
Tudung AJ yang cantikssss

Closing Date: 24 SEPTEMBER 2015


Kepada sesiapa yang berminat masih sempat lagi. Nak joint sila click banner.



You Might Also Like

7 comments

  1. goodluck Mrs A, kak ana pun masih setia dengan AJ ni :)

    ReplyDelete
  2. Wife saya pun salah seorang peminat tudung Aidijuma ni. Berpuluh2 dah koleksinya sampai rimas saya tengok...
    Tapi katanya koleksi yg lama2 tu boleh jual balik dgn harga yg mahal! Ada yg dah benilai beratus2! Katanya laaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terlupa pula... Semoga berjaya ya.
      Selamat menyambut Aidiladha

      Delete
  3. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me