Salam Jumaat

September 11, 2015

Ingat tu kawan-kawan

Salam Jumaat dear readers, sebenarnya nak share rasa ralat yang amat sangat terlepas ceramah Dato' Ustaz Kazim Elias yang diadakan di kampung parents in law. Huh! nyampah kat Mr. A tu mesti dia pergi seorang tu chori-chori chupke-chupke.

Beberapa minggu yang lalu Mrs. A ada terdengar perbualan telefon Mr. A dengan rakan belia 4B beliau tengah plan apa yang patut mereka sumbangkan untuk ceramah berkenaan. Time tu Mrs. A cakap eh! nanti saya nak pergi tau.... mesti pergi ni dekat dengan rumah lak tu. Oh! okay katanya sambil buat muka funny face.



Sehingga ke hari tersebut di atas Mrs. A dah terlupa ialah memacam hal kejadian dengan kids sakit dan jugak mil admitted. Hanya malam tadi bila ziarah mil yag dah discharge kat Jiboi dia tanya pergi tak ceramah Ustaz Kazim tu ramai tak orang? Huk! aloh laaa dah terlepas ke? ish..ish..ish... geram betul dengan Mr. A tu rasa nak picit macam nyamuk tu. Tapi itulah kalau takde rezeki jawapnya tiadalah walaupun dekat sangat dengan rumah.

You Might Also Like

7 comments

  1. alaa siannyer, lenkali leh set alarm ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiks! set alarm ataupun tulis kat white board kannsssss...

      Delete
  2. salam jumaat mrs.a ... sabo je la, sampai hati dia pergi sorang je kan :)

    ReplyDelete
  3. Kesian dia... kalau pegi mesti pecah perut gelak dengan cara ustaz kazim berbicara dan berceramah kan...

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me