Instagram

August 06, 2015

Instagram... kenapa dengan instagram Mrs. A??? Buah cempedak diluar pagar, ambil galah tolong jolokkan, saya budak baru dalam Insta., kalau rasa nak muntah boleh abaikan. Okeh! gelak evil sikit mmuuuahahaahaaaa. Tadaaa... nak jugak tepek walaupun blurrr... ngeh!ngeh!ngeh!

Instagram by my.maziah MRS. A

Oh! sebenarnya Mrs. A dah tertarik la pulak nak tepek Instagram Mrs. A macam uols tuh!! Bila tengok rakan blogger whateverapa-apasahaja tepek kat blog dia haish! Mrs. A pun nak jugak... pastu tengok lagi kat blog nikkhazami.com ish....ish..ish... nak tirunya muahaahaaaa tiru cenggini takpe ("kot") jangan tiru exam sudah! Itu memang tidak dibenarkan.

Tapi.....adoi..laa. apsal ler... instagram Mrs. A ni tak preview-preview nih! dah! dua hari tepek yang keluar cuma dia punya frame. Kawan Mrs. A siap bagi coding html dia suruh compare dengan coding html Mrs. A tapi bila check ok jer... sama, yang beza pun ID itu memanglahkan.

Finally yesterday Mrs. A terfikir agaknya sebab instagram Mrs. A ni setting private that is why iconosquare.com tak boleh nak access al-maklumlah depa tu third party so apa-apa yang depa nak buat perlu approval dari tuan punya instagram, dengan lajunya Mrs. A pun tukar setting ke public. Kemudian cuba godek-godek lagi... Hah! ai tell u... uols terus menjadi [ayat kemain dramatik sangaattt]

Powered by iconosquare

Perlu ke ada Instagram??? Suka hati. Bagi mereka yang bisness online Instagram mungkin suatu keperluan kepada mereka. Begitu juga kepada mereka yang lebih suka bergambar dari berceloteh Instagram pun adalah suatu keperluan kepada mereka. Tetapi bagi Mrs. A lebih kepada kehendak tapi oklah tak menyusahkan pun. Ada pun ok takde pun takpe. [takpe kerrrr...???]

Moral of the story kalau ko dah berkira-kira nak tepek Instagram feed ko kat blog so tak payah lah nak private sangat hokeh!


You Might Also Like

6 comments

  1. Hahaha hajat nak letak instgram kat blog lagi nak private.. Dah sah2 blog tu for public kann Mrs. A.. ^_~

    ReplyDelete
  2. wak pon sukak amek gmbr tp lebih sukak updet blog ye mak ;p

    ReplyDelete
  3. dah follow kak ana belum ni Mrs A, jom @anajingga kay haha :)

    ReplyDelete
  4. ahahahahaa~ comel.. mujur sedar bab private tu kan.. ^_^

    ReplyDelete
  5. hahaha...instagram penting utk org yg suka amik gambar. :)

    ReplyDelete
  6. lagi 1 dilema private ni.. buat segmen, komen at blog orang ajak join segmen dia, tapi blog private.. tu buat saya musykil.. hahaha

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me