Koko

July 02, 2015

Ingat tak post Mrs. A pasal Koko yang sakit tu. klik sini. Pastu ada readers yang bertanyakan bagaimana Koko sekarang?

Alhamdulillah Koko dan kembali sihat seperti biasa. Ini gambar dia yang Mrs. a snap sebaik aje dia dah sihat dan cergas lincah seperti biasa.

Saya dah sihat. Tapikan saya tak suker... tau kena injection tu sakit tengkuk gugur bulu kat tengkuk

Saya suker la duk dalam benda bulat ni. Tapi Mrs. A tu pulak marah!

Benda bulat yang Koko suka lepak kat dalam tu adalah kopiah babah. Tengokler...perangai dia bila dah sihat. Camna Mrs. A tak marahkan dia suka lepak kat atas meja tempat kat mana kopiah tu berada. Itu mujurlah babah tak tahu ngeh!ngeh!ngeh!.

Sekarang ni Koko dan Lilo dah tak duduk dalam sangkar lagi dia dah lepas bebas. Tengok tu siap lepak atas katil.

Orang sibuk nak kemas katil, dua ekor ni pun menyibukkan diri enter frame


You Might Also Like

5 comments

  1. Kenapa sampai boleh gugur bulu die tu? Efek ubat ke?

    Anyway, jangan lupa join kontest http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. errmmm...mungkin jugak efek ubat tu.
      In Sha Allah later Mrs. A joint ya...

      Delete
  2. hehe comelnya KOKO, lepak dalam kopiah lagi, alim-alim kucing lah tuuu :)

    ReplyDelete
  3. alaa..cian kok...dah cihat ek..ehh..mmg mata nya hijau ke

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me