Empat Puluh Tahun

June 01, 2015

Alhamdulillah pada 30 Mei 2015 yang lalu genaplah usia Mrs. A empat puluh tahun mengikut kalender Masehi. Takde maknalah nak rahsia-rahsiakan umur ni biarlah bagitau aje dengan bangganya bak kata my kids barulah rare ibu. Mrs. A pernah terbaca ada seorang ustaz tu share kat FB dia tapi tak ingatlah nama ustaz tu, katanya orang perempuanlah yang paling ramai tidak menulis tahun dalam kebanyakkan biodata mereka (biodata kat internet) Macamlah bila depa tak tulis tahun tu usia mereka tak bertambah katanya. 

Ialah ustaz Mrs. A tak nafikan tu, tapi Mrs. A tak macam tu yer.. ngeh!ngeh!ngeh! Tak kisahlah tua pun tualah asalkan sihat dari segi fizikal dan rohani itu adalah lebih penting. Hurmmm... dah 4 series rupanya Mrs. A ni sekejap aje masa berlalu macam sedar tak sedar aje. 

Babah dan kids belikan Mrs. A kek aiskrim, we all sambut among we all aje. Pastu kek yang lebih tu bawa balik kampung dapatlah emak Mrs. A merasa sama.

Thank you Mr. A belikan kek aiskrim yang sedap sangat. [this year ada tulis wishes compare to last year ;-) ]

Hiks! siap dengan 4 batang lilin bagai tu

Okay! thank you babah, Along, Aryssa dan Adik, touching ibu tau

Apsal macam tercekik jer tu, asyik-asyik wat muka control macho haish!!

Peace! no war

Terima kasih buat my other half kerana masih mengingati birthday isteri mu ini, terima kasih ketiga-tiga permata hati ibu kerana sentiasa ingat akan birthday ibu, terima kasih juga kepada kawan-kawan disayangi yang wish birthday kat FB, WhatsApp dan Instagram dan juga yang wish face to face. Amin....semoga diperkenankan kesemua doa-doa kalian hendakNYA.

Syukur Alhamdulillah Thank You Allah.


You Might Also Like

4 comments

  1. happy birthday dear, lawa tu mrs A, 4 siries pun, anyway welcome to the club lah haha :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir yang ke 40.. hehehe. tapi.. tak nampak pun macam 40...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiks! alhamdulillah.
      Terima kasih

      Delete

Top Commenters

Shout Me