Happy Birthday! Kesayangan Hamba

April 30, 2015

Dalam family Mrs. A ada empat orang akan sambut birthday dalam bulan April. My doter Aryssa turn 11 years old and son Aqil pulak turn 9 years old. They both 22 April lahirnya...


Aryssa dan Adik to cut their birthday cake
We all celebrate ala-kadar aje di mana lagi kalau bukan di Jiboi iaitu rumah parents in-law Mrs. A. Dah! menjadi tradisi suka get together kat sini. Waktu celebrate ni family Ateh takde coz depa dah ada planning lain yang tak dapat dielakkan. Itulah babah and kids punya plan suka buat mengejut Mrs. A pun last minutes tahu itupun tengok kat WhatsApp sabar yolah.


Alhamdulillah majlis berjalan lancar seperti yang kids and cousins depa hendakkan. Mrs. A ok jerr... asalkan depa gumbira. Semoga Aryssa Hani dan Aqil Hayyi menjadi anak yang soleh dan solehah hendakNya In Sha Allah.

Yesterday 29 April birthday babahnya pulak tapi... tak sempat nak beli kek pun cuma ucapan hari jadi aje. In Sha Allah plan nak beli kek besday later. Semoga selalu menjadi suami yang baik dan bertanggungjawab terhadap kami semua. We love you always.

Happy birthday! dear  (yesterday morning time nak gi kerja)

Dan yang keempat sambut birthday di bulan April iaitu hari ini 30 April adalah adik bongsu Mrs. A aka Maksu kata my kids.


Amboi! sedapnya makan tak toleh kiri kanan [pic Ihsan WhatsApp]

Adikku Azimah semoga sentiasa menjadi adik yang menggembirakan kakcik serta anak yang membahagiakan keluarga. In Sha Allah.

"Manusia mengira umur semakin bertambah, sementara Malaikat mengira umur semakin berkurang".

The End.

You Might Also Like

6 comments

  1. wah bestnya sama date birthday.. untuk semua kesayangan Mrs A, happy birthday dari kak ana :)

    ReplyDelete
  2. Dalam family Zumal, Zumal berkongsi birthday dengan ayah dalam bulan yang sama... happy birthday utk semua...

    ReplyDelete
  3. Wah seronok tengok semangat kekeluargaan family in law Mrs A..

    Happy birthday juga diucapkan to all of them..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday pada semua ...

    ReplyDelete
  5. happy belated besday buat mereka semua

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me