Audit

April 28, 2015

Saya sayang blog saya memula plan nak joint segmen tu tapi tak jadilah maybe esok jerr. Huhuhu dah berapa hari lerr Mrs. A tak up-date blog bersawang dah! blog kesayangan ni...

Actually this week Mrs. A kena pi audit tu yang busy dan letih muaahahaha alasan standard cer kata malas jerr kan senang. Audit ni Mrs.A dan group Mrs. A telah ditugaskan ke daerah-daerah di mana adanya ofis SAINS. Audit pertama gi Jelebu. Semalam Tampin dan Rembau. Today Jempol dan Kuala Pilah dan esok last sekali Seremban maka tamat 7 daaerah eh! 7 jerr mana lagi 2 kata negeri 9. Ngeh... Ngeh...ngeh... Kena buka dan baca balik sejarah n9lah kekdahnya.

Oklah cukuplah tu coz ni update guna phone kat dalam keta jerr ingat tadi nak share quote best tapi takleh upload lak.

Jom audit diri bak kata prof Muhaya.


You Might Also Like

7 comments

  1. Salam. Hee rajinnya audit ;p

    Nama Negeri Sembilan mula digunakan pada abad ke-16 untuk merujuk kepada persekutuan negeri-negeri yang telah dibuka oleh orang Minangkabau di Semenanjung Tanah Melayu iaitu Segamat yang kini menjadi sebahagian daripada Johor, Naning yang kini menjadi sebahagian daripada Melaka, Rembau, Sungai Ujong, Johol dan Jelebu yang kini adalah sebahagaian daripada Negeri Sembilan, Hulu Pahang dan Jelai yang kini menjadi sebahagian daripada Pahang, dan Kelang yang kini menjadi sebahagian daripada Selangor[1]. Saiz Negeri Sembilan sekarang lebih kecil berbanding dahulu Negeri Sembilan yang asal. - wikipedia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngeh..ngeh...ngeh.. Org duk n9 pun tak tahu tq for your comments

      Delete
  2. Wah info berguna..
    Thanks for sharing tiga lalat..

    Selamat beraudit Mrs. A..

    ReplyDelete
  3. Selamat beraudit yer Mrs. A... Kami kalau nampak juruaudit dah berpeluh, hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya bukan Zumal jer.. Ramai yang macam tu.
      Kesian yang jadi auditor huhuuhu...

      Delete
  4. ahahaha...JM pun Auditor...kasihan Auditee

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me