Selamat Bercuti

February 02, 2015

Yeah! esok cuti... Seronoknya walaupun sehari aje dan walaupun baru aje lepas cuti. ngeh..ngeh..ngeh.. teruk betul Mrs. A ni kan?? Suka nak cuti jer.. cubalah suka kerja. (huh! takde maknanya) Actually Mrs. A tak perasan esok 03022015 adalah cuti Thaipusam if dari seminggu lepas dah perasan pasti laju jer...dah mengisi cuti di sistem i-cuti office. Its ok its alright kerja pun ok jer..biar ajelah kumpulkan cuti tu. In Sha Allah nak guna untuk bulan Mac time school holidays sewaktu adik nak bersunat. Kena jaga orang dalam pantang harus lama tu nak bercutinya ngeh..ngeh..ngeh...

Negeri-negeri yang bercuti esok selain daripada Negeri Sembilan Darul Khusus adalah Kuala Lumpur untung orang KL dah ler...today cuti, Putrajaya, Johor, Perak, Selangor, Penang dan buat pertama kali tahun ini Kedah pun turut bercuti. So selamat bercuti kepada kesemua lapan negeri terbabit. 

Internet Image

v
v
v
Iklan jap...

Last weekend we all balik kampung coz rindu nak jumpa si tecik ni. 

Si tecik ni nama dia Putri Thalia cousin depa and niece Mrs. A

Comel tak?

Kepada yang bekerja esok selamat bekerja Mrs. A ucapkan. Kerja rajin-rajin tak mau malas-malas. 


You Might Also Like

9 comments

  1. Selamat bercuti yaaa. Yang penting bercuti dengan keluarga tersayang. Spend quality time! Terbaek!

    ReplyDelete
  2. mmg best kalau cuti lama skit kan... :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti... Sabah tak cuti yer... seronok orang Kl Selangor cuti... mesti kosong lembah kelang tu

    ReplyDelete
  4. Saay kerjaaaa!!! Uwaaa!!!

    Tapi tetap senyummmmm...hihi

    ReplyDelete
  5. Salam. Hee selamat bercuti juga.

    ReplyDelete
  6. MRS A, orang Wilayah coti 4 hari minggu ni dari Sabtu sampai Selasa..hehe :)

    ReplyDelete
  7. walaupun hari ni dah start bekerja .. nak wish juga selamat bercuti.. boleh gitew? :p


    BLOG OH! BLOG

    ReplyDelete
  8. mmg x puas kalau cuti 2-3 hari kalau boleh nk cuti sebulan :-)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me