Finally

February 09, 2015

Good morning dan selamat bekerja to all. This morning Mrs. A terpaksa take EL lagi coz kena look after adik iaitu anak bongsu Mrs. A.  Post sebelum ini Mrs. A dah pernah bagitahu yang adik demam agak teruk dan lama tu yang bila pergi lagi klinik terus Dr. suruh ambil darah. Bila result keluar positif denggi. Kekdahnya setelah demam yang agak teruk selama lima hari. Finally on Saturday morning 07022015 Aqil Hayyi admitted. Dah dua malam dia tidur di hospital, malam pertama Along dan babahnya yang jaga. Malam tadi Mrs. A jer coz Along dan Aryssa kena gi sekolah today. Alhamdulillah result terbaru setakat pagi ini baik coz platelet dia menunjukkan peningkatan.
Dear readers yang dikasihi tolong doa-doakan agar Adik@ Aqil Hayyi get well soon ya. Later Mrs. A story bergambar ini Mrs. A guna phone jer, 1st time up entry guna phone tu yang cenggini gayanya nak wat paragraph pun tak tahu ngeh...ngeh...ngeh...

You Might Also Like

8 comments

  1. Kes denggi semakin menngkat. . semoga segalanya dipermudahkan. Amin!

    ReplyDelete
  2. Salam .Hee semoga anak bongsu cikpuan Mrs A itu cepat semboh.

    ReplyDelete
  3. Salam.. ayah sheila br je sht dr denggi.. try bg air rebusan pucuk betik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kid tak mau dia pahit-pahit tu. We all bagi buah kiwi dan sup ketam itupun paksa suh makan.

      Delete
  4. baru nk baca entri ni dan J dapat tahu anak bongsu dah discharge kan..alhamdulillah

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me