Thank you to Dr. Shikin

January 29, 2015

Alhamdulillah...Mrs. A menang...lagiks yea!yea! being me always tertinggal boat uuoolss ngeh!ngeh!ngeh!. Actually pengumuman pemenang Dr Shikin dah post kat blog dia pada Selasa 27012015 tapi Mrs. A tak berkesempatan nak blogwalking. This week memang bz coz banyak kerja nak kena settle date linenya semalam so this morning dah! settle satu bab kerja. 

Today bila tengok blog, tengok ke?? baca dan tengok blog eh! betul ke nih! No. 38 macam aku jer tu... cer tengok bebetul.

Ha! ni siap besarkan lagiks...yang cik Random tu ngeh!ngeh!ngeh!

Setelah dipastikan dengan teliti yezzaaaaa.... memang Mrs. A lerr tew...kan..kan..kan. Alhamdulillah rezeki Mrs. A lagi.....Once again thank you to Dr. Shikin coz rajin buat giveaway. Pssstt.. Mrs. A dah bagi detail yang diminta tau. So kita tunggguuuuu hadiahnya.  



You Might Also Like

11 comments

  1. Dia menang lagiii.... suka lah dia sampai hujung bulan ni karang senyum lebar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh..ngeh..ngeh... alhamdulillah betu tu suka sangat.
      Tulis replies ni pun senyum sampai tinge ni..

      Delete
  2. Tahniah Mrs A..memang betuah jika menang kerana select by random.org..kiranya mmg bertuah lah..aduhh berapa kali bertuah dh nih heee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.
    Nanti saya akan pos seperti yang dijanjikan.
    Tahniah ye, kak:)

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me