Thank you to BBL

January 12, 2015

Alhamdulillah. Wah!wah!wah! excited sangat Mrs. A tau. Time bangun pagi on Saturday 10012015 tengok hp ada MMS dari kawan office. Aiks... apsal pepagi dia dah bagi MMS ni. Macam sesuatu yang luar biasa aje...Bila check tengok... yang benarrr [baca ikut slang Indon ya!] Good Morning..Tahniah Mrs. A Tahun 2015 permulaan yang baik.. :-) okay! (bersama dengan screenshot dari blog BBL ) Yeah! kito monang... kito monang... kito monang yo! sambil nyanyi lagu Waris muuuaaahaaaaaa.... ngalahkan menang duit satu juta excitednyer... Terus aje meluncur laju terjah blog BBL dan meninggalkan comment.

Memangler...cenggitu gaya excitednyer coz Mrs. A dah! banyaklah juger... joint segmen maupun give away tapi tak pernahlah sangkut. Joint segmen bloglist rasanya dah tiga kali, joint segmen give away pun dah tiga kali kot ada lagi joint segmen teka gambar pun tak monang. Tetiba tahun 2015 baru joint sekali aje segmen oleh BBL menang..... uuuoolllss!!! tulah kalau dah rezeki tidak kemana (harap-harap banyakler...traffics datang dari sana). Tu yang excitednyer terlebih kot.

Anyway thank you to blogger whateverapa-apasahaja coz dari blog dia Mrs. A tahu berkenaan segmen my bloglist Jan - Mac 2015 oleh BBL ni.


You Might Also Like

12 comments

  1. Ngeh.. Ngeh.. Ngeh.. Tumpang seronok dgn kejayaan Mrs A.. Bravo Mrs. A yang bertuah, alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. tahniah..tahniah MRS A, :) happy for you dear ..:)

    ReplyDelete
  3. Salam. Hee tahniah berjaya menang.

    ReplyDelete
  4. Kito monang. Hehe. Tahniah kak. Xsempat nak join :)

    ReplyDelete
  5. suka nya dia monang.... hahahaha... lepas ni lagi rajin lah dia join

    ReplyDelete
  6. tahniah...saya dtg tumpang gembira :-)

    ReplyDelete
  7. alahai comelnya menjerit menang.. yeay! tahniah.. keep up entry baru setiap hari tau

    ReplyDelete
  8. itulah rezeki namanya...yg penting jgn putus asa

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me