My Birthday Giveaway - by Dr. Shikin

January 16, 2015

Bismillahhirrahmannirrahim...

Happy Birthday to Dr. Shikin.
by Rafhan

Walaupun Mrs. A tak pasti the exact date tapi yang pasti adalah dalam bulan Januari inilah birthday dia. Oleh kerana Mrs. A telah ditag oleh HSB (coz ini salah satu syaratnya) kekdahnya sebagai tanda kasih sayang dan sokongan maka Mrs. A dengan happynya joint segmen ni [ayat tak boleh blah! ngeh!ngeh!ngeh!] Lagipun apa salahnyer mencuba mana tau ada rezeki cik Random pilih Mrs. A sebagai pemenang. Sesiapa yang berminat nak joint sama ataupun kepada sesiapa yang kawan dia telah TAG,
contoh macam ni 

 Whatever Apa-Apa Sahaja : AWAS anda telah diTAG.

For more detail please click banner di bawah:-

 Klik banner
Click 

Tarikh Tutup: Bila-Bila Masa Sahaja




You Might Also Like

12 comments

  1. Thank you Mrs A, I'm going to the this challenge.. Uhuk..uhuk..huk.. (sambil batuk, demamlah..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salahlah pulak ayat tu, ni autocorrect punya pasallah. OK ayat sebenar :

      Thank you Mrs A, I'm going to take this challenge.. hehehe

      Delete
  2. Banyak GA bulan ni kan , all the best dear :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen yer... gud luck...

    ReplyDelete
  4. Baru sempat BW.
    Thanx for joining tau, Mrs A.
    All d best:)
    Dah check kat senarai peserta?

    ReplyDelete
  5. Jom tengok senarai pemenang kat SINI.
    - Dr. Shikin -

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me