Comment

January 20, 2015

Tiada apa yang menarik sangat nak share. This week Mrs. A sekeluarga balik kampung, as usual mana boleh tak balik kampung lelama sangat nanti kids merajuk dan meroyan susah. Depa dah rindu sangat nak jumpa cousin yang masih baby lagi tu. So Mrs. A pun rindu jugak lagipun dah 2 weeks tak balik kampung tu yang by hook or by crook balik jugak. Ahad malam barulah balik semula ke Seremban. Selama 2 hari di kampung segala aktiviti media sosial Mrs. A pun bercuti, kenapa ek!?? jawapan mudah penyakit M tahap kronik melanda.

Okaylah berbalik kepada tajuk, apa yang Mrs. A nak share ni ialah pasal comment di blog. Blog mana??? Blog Mrs. A jer.....ha! ialah comment ni ada memacamkan ni khusus untuk diri sendiri. Sebelum ni memang Mrs. A dah pernah terbaca dan terfikir cuma sekarang terasa nak share. Keinginan nak share bertambah-tambah bilamana Mrs. A dapat email dari seorang reader ni memberi pendapat dan jugak comment tentang blog Mrs. A. Kenapa tak percaya?? Apa reaksi??? Jeng..jeng..jeng..

Email ni dah dihantar lama cuma Mrs. A baru semalam terbaca kesian....kan being me always tertinggal boat. Reaksi??? Mrs. A okay jer... coz I am a positif type of people. Positif kerrrr....??? [if caranya betullah]. Tak sangka pun ia jugak ada gak orang yang observed blog picisan Mrs. A nih! huhuhuuuu. Anyway thank you to uncle.

Katanya adalah lebih elok sekiranya Mrs. A menjawab comments yang diberikan oleh readers sebagai tanda yang comment tersebut telah dibaca. Memang betul tapi Mrs. A berfikiran lain tak semestinya comment yang tak dijawab tu Mrs. A tak baca so far semua comments Mrs. A baca cuma tak praktiskan diri menjawab comment. Bukan apa Mrs. A ada pasang widget recent commentators nanti tak naklah asyik muka Mrs. A jer...kat situ. Tak tahu camne nak buat widget yang owner blog tidak termasuk dalam widget tu. Muuuaaahahhahaahaa [gelak jahat] ok tak alasan tu...??? Huhuuhuu... walau apapun alasan Mrs. A namun perca...ya...lah....[baca ikut stail lagu Dato' Ct] dear readers yang disayangi comments uuolls tu tetap Mrs. A baca dan excited membacanya. May be lepas ni Mrs. A patut tukar stail dengan azam baru blog 2015 akan menjawab comments uuoolls. Tapi kalau tak jawab jugak janganlah serik untuk comments ya... itu memang cara Mrs. A. huhuuuhuuuhuu...tu lerrr..ko Mrs. A macamlah comments ko beratus sehari yang ko tak jawab tu apa kes. Blog yang vazz gedivazz pun jawab comments tau.

Selain pasal comment di blog ada gak lain-lain lagi yang dia tegur Mrs. A yang tu tak perlulah share kot. Biarlah rahsia. ngeh!ngeh!ngeh! Okaylah tu jer... pun nak citernya. Nexts time kita sharing-sharing lagi ya... Apa kata  uuuollls pulak citer pendapat uuuoollss.



You Might Also Like

6 comments

  1. rajinnya, siap email lagi..ikutlah Mrs.A , lain orang lain stylenya kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Zumal pun Insha Allah menjawab semua komen berbentuk pertanyaan yang tak tanya tu sekadar zumal lawat balas blog dorang jew ^-^

    ReplyDelete
  3. Whoaaaa, Mrs A ada silent reader.
    Ermmm camtu tu ke kekdahnye?
    Saya pun jarang jawab comments sebab x sempat.
    Tapi mmg baca sebab saya buat comment moderation jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya cuma reply jika ada soalan yang ditujukan especially pasal penyakit.
      Yang x jawab tu mostly dah bagi japawan kat soalan sebelumnya (kes soalan sama:)

      Delete
  4. rupanya ada yg terasa ke kalau x reply komen huhuh...sis JM lak bukan x nk reply komen tapi x sempat..yang pasti akan bukan kunjungan balas bagi yg tinggalkan komen dan kalau semapt akan reply semua komen..

    so harap reader faham lah ye masing2 ada cara yg berbeza..mgkin bagi beliau bila reply komen tu ada two ways comunication so baru ujud kemesraan bagi sis JM lah

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me