Nuffnanger!

December 18, 2014

Semalam Mrs. A check email, pastu ada satu email dari nuffnang berkenaan contest #TGIFMY "Meat" Your Match. Macam best jer... macam senang jer... tengok gambar meat tu kecur air liur. Lunch nanti harus makan steak ni ngeh!ngeh!ngeh!

Howdy readers sekalian tak perlu ler...Mrs.A huraikan pepanjang berkenaan contest ni nak tau details pi check sendiri email uuu ools yer...


Tapikannn,kan,,kan....... yang lawaknya tuh Mrs. A takde account Instagram muahhaaaahaaaa... Apa...??? takde Insta. kesian lahai!!! ko Mrs.A tak up-todate langsung. Whatever? Ada aku kisah!!! hurrmmm ntah! apa-apa ler... yang Mrs. A merapu nikan. Ok readers kepada sesiapa yang berminat nak joint contest ni dah pi check email, nanti if menang update Mrs. A yer...



You Might Also Like

11 comments

  1. sedapnya lama x mkn steak. . huwaaa

    ReplyDelete
  2. buatlah satu akaun IG boleh kak ana following hehe :)

    ReplyDelete
  3. nak gak join tapi tengoklah camne..lau rajin..haha

    ReplyDelete
  4. hehehheh...sy pon xde akaun instagram...

    ReplyDelete
  5. Wah rinduuuuuu steak...my favorite always victoria station...

    ReplyDelete
  6. oh, contest ni..ada dapat emel jugak tapi tak rajin.hehe..

    ReplyDelete
  7. kalo duk kl memang join contest ni. hehe

    ReplyDelete
  8. memandangkan saya ada insta..so rasa mcm nak try...kot2 ada rezeki makan free kat TGI :-)

    ReplyDelete
  9. Samalah saya pun xde insta.
    Maleh nak create.
    Tak terupdate nnti.

    ReplyDelete
  10. kena ada akaun IG ker?? hmmm susah lah sikit... takper lah... bagi kat orang lain lah

    ReplyDelete
  11. Kene buat la istragram kalau tak rugi la.. dah kata masuk dunia blogger .. yg lain kene ada jugak la.. :D

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me