Merry Christmas and Happy Holidays

December 25, 2014

Internet image


Merry Christmas kepada sesiapa yang menyambutnya hari ini. Kepada yang tak sambut tu happy holidays diucapkan contohnya macam Mrs.A ni. Rasanya esok pun ramai yang masih holiday coz amik peluang sambung cuti yang sehari lagi tu dan dapat empat hari holidays. 

Long weekend sure dah pelbagai plan dalam fikiran masing-masing. As for us plan nak gi beli persiapan ke sekolah anak-anak aje. Huhuuhhuuuhu... memang dah menjadi kebiasaan we all last minutes shopping. Walaupun dah banyak kali berazam tak mau ulangi perbuatan last minutes shopping ni tetapi tak taulah bila azam tu akan tercapai setakat tahun 2014 azam tak mau last minutes shopping ni masih belum tercapai lagi.

Okaylah tak mau citer pepanjang lagi time-time holiday cenggini cuma nak pesan kalau memandu tu amalkanlah pemanduan selamat dan rancanglah perjalanan anda.

Internet image

You Might Also Like

3 comments

  1. nak holiday pun susah..jalan banyak yg dah ditenggelami air.

    ReplyDelete
  2. dan sila elakkan percutian di tempat2 yg disyakki akan banjir yer... hehehe

    ReplyDelete
  3. sokong abg Najib Ariyan . nnt susah plak , kena patah balik . hehee

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me