G+ Hilang

December 02, 2014

Salam to readers, yang disayangi. Dah! beberapa hari takde update huhuuuuhuuuu...Actually nothing interesting to share. Last weekeend Mrs. A sekeluarga balik kampung setelah 2 minggu tak balik. Sekarang ni emak Mrs. A tak sihat sangat, sakit kaki takleh nak berdiri lelama. Memula ingat tak nak bagi kids tinggal kat kampung yelah fikir nanti menyusahkan nenek dia nak memasak & membasuh kain baju they all. 

Tapi neneknya pulak yang lelebih tak kasi balik. Biarlah bebudak ni tinggal cuti sekolahkan selalu tinggal. Takpe nanti boleh gak minta bebudak ni tolong-tolong mak. Huk! aloh! Mrs. A risau bukan apa tau sangat perangai my kids tu cakap aje lebih nanti lain jadinya suka jer... gi berjalan rumah jiran pastu gi main futsal. Tapi babahnya pun setuju they all tinggal tapi dah pesan segala bagai jangan merayau, duk rumah aje tolong nenek. Kids pun bukan main janjinya. So tinggallah they all kat kampung sekarang ini. Mujurlah mengaji pun memang cuti ngaji. We both now jadilah pengantin basi, ngeh!ngeh!ngeh!

Ooooppsss!!!.. sebenarnya nak citer pasal G+ yang hilang ni. Kenapa agaknya ya.. post yang Mrs. A dah plus tapi hilang dekat view post blog. Tapi bila Mrs. A check kat google+, post tu masih ada di G+ Mrs. A. Bertambah-tambah pelik lagi bukan semua plus pulak yang hilang. Yang baru-baru ni aje memang takde dah plus to kat view post blog. Ada tak readers yang pernah mengalami kejadian ini? Kalau ada sudi-sudilah share ya.. bukankah sharing is caring.

You Might Also Like

4 comments

  1. Tak berapa nak faham pulak pasal G+ ni. Hehe

    ReplyDelete
  2. Saya malah kesulitan menghapus account G+ karena sudah terlanjur connect dengan Youtube haha. Salam, Mrs. A :)

    ReplyDelete
  3. xpernah pula kejadian nhe berlaku pada saya..

    ReplyDelete
  4. takde pengalaman la Mrs A...cuba Mrs A tanya En Google...mungkin dia bole membantu

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me