Happy Sunday

November 16, 2014

Wah! buat julung-julung kalinya Mrs. A buat entry on Sunday. Actually takde apa pun nak share cuma nak ucapkan selamat bercuti kepada readers yang bercuti hari ini sama ler kita dapat bercuti on Sunday. Beruntungkah kita yang bercuti on Sunday ini? 

Kerana harus diingat terdapat negeri-negeri yang bekerja pada hari ini. Contohnya macam kawan Mrs. A yang dok kat Johor nun. Time wedding Sil last week dia tak dapat datang katanya Johor hari bekerja so anak-anak dan hubby kena kerja dan ke sekolah. Habih tu camno? Takpelah Mrs. A ok je.. dah takde rezeki nak berjumpakan..kan..kan.... 

Anyway selamat bercuti dear readers.

Internet image

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me