Bertemu & bepisah adat manusia biasa

November 08, 2014

Friday 07112014 adalah lastday buat pemilik blog Beautiful Creatures ini menjalani latihan peridustriannya di syarikat tempat Mrs. A bekerja. Selepas habis praktikal tersebut dia akan meneruskan lagi studynya yang masih berbaki dua semester. 

Sebelum ini memang ada pun students yang dah pernah buat praktikal kat unit ni tapi they all tak banyak kaitan dengan kerja Mrs. A tapi dengan adik blogger ni memang berkaitan dan dia selalu jer tolong Mrs. A itulah beza dia dengan adik- adik praktikal yang sebelum-sebelum ini. 

Last Wednesday 05112014 unit Mrs. A ada buat farewell untuk dia. Tapi ni Mrs. A bukan nak citer pasal farewell tu. Ini entry bergambar Mrs. A dengan dia ngeh!ngeh!ngeh!. Time nak upload gegambar dari camera ke pc yang Mrs. A amik time farewell tu baru realise takde gambar berdua. So Mrs. A pun pegiler...kat cubicle dia untuk bergambar. ouk! oooo time ni pulak kelik yang lagi sorang takde kat tempat nak mintak tolong amikkan gambar.

Pastu haruslah kan mintak tolong orang lain sehingga beberapa percubaan barulah we both puashati. Nak tau kenapa...???

1st try.
Adikkk... eh!eh! nanti dulu we all tak sedia lagi... kliksss...jugak
so tu yang hasilnya cenggini.


2nd try.
Ok ready.. sambil Mrs. A cakap nape tangan ko menggigil tu yang Shera gelihati


3rd try. Ok kot cer.. akak tengok.
Huk! alor... nape muka akak macam orang meneran jerks...
One more times please!

Finally.
Oklah tu baru puashati. 


All the best to Shera semoga succes di dunia dan juga di akhirat. Oh! ya nak baca citer farewell sila singgah di blog Whateverapa-apasahaja


You Might Also Like

3 comments

  1. semoga maju jaya shera...mesti agak terasa jugak kan MrsA...

    ReplyDelete
  2. Mrs. A, minggu depan I akan terasa 'kehilangan' Shera..
    Maka duk lah I diam-diam di situ..
    Sedang cuba membiasakan diri, sedey :-(

    ReplyDelete
  3. Hope shera berjaya dlm kerjaya... insya Allah

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me