Shout Me

October 21, 2014

Tidak berapa lama dahulu Mrs. A dah pernah letak Cbox ni... Tapi ntah kenapa setelah beberapa ketika Mrs. A removekan. Biasalahkan sedangkan pantai lagi berubah inikan pulak hati manusia ngeh!ngeh!ngeh! siap bermadah la pulak. 

Tau tak kenapa Mrs. A rasa nak letak semula tempat nak jerit-jerit ni? Jerit ker...??? whatever yang kita gelarkanlah. Ini berdasrkan pengalaman sendirilah, bila Mrs. A blogwalking or blogrunning tu kekadang tak tau nak comment apa so bila cari tempat nak shout takdelah pulak so berlalu pergi ajelah tanpa ada jejak kasih. [perasan orang nak jejak la pulak].

So that is why Mrs. A pasang semula menda ni. Dear readers rerajin ler... shout kat situ ya.

You Might Also Like

2 comments

  1. haah tempat tinggal jejak je Mrs.A, tapi yang bosan bila kena spam dgn iklan..dulu kak ana terpaksa remove yg lama gantikan dengan yg busuk punya setakad ni tak ada spam lagi lah.. :)

    ReplyDelete
  2. Waahh ! Kalau mcmtu boleh lah shera shout shout tak tentu arah nnti.. hehe :D

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me