Not Feeling Well

October 28, 2014

Huhuuuuhuu... dah 3 hari takde update. Nothing interesting to share. Tapi Sifu blogger kata kita kena update blog setiap hari cerita-ceriti apa-apa sahaja. Ha! ni yang Mrs. A gagahkan juga wat entry ni. Sebenarnya today Mrs. A tak berapa sihat sangat flu dan rasa macam nak demam. Tapi tetap gi kerja juger... coz Mrs. A kena kejar date line, paperwork kena settle by this week. Abaikan sajalah apa-apa orang nak kata nak tunjuk rajin ker... tak produktif ker... yang penting niat kita. Allah know best.

Officemate kata gi la klinik huhuuuuhu... dah sampai office nak gi klinik rugiler.. esok aje aku gi klinik terus pastu sure doc. bagi MC muaahhhaahhaaaaaa boleh cenggitu...Positif-positif tak teruk sangat pun cuma flu & bersin ni aje yang mengganggu sikit.



Flu...flu...please go away...  (Internet image)

Actually bukan Mrs. A aje yang ada flu & bersin-bersin ni. Si Come pun sama kesian lak hai! dengan si Come tu dah dekat seminggu demam kot mata berair, hingus leleh pastu bersin-bersin tapi mujur masih ada selera makan. Bila la nak bawa Come gi klinik hurmmm... nak kena cuti tu. Tapi mujurlah Come masih ada selera nak makan, dia still bising-bising time Mrs. A nak sediakan makanan depa tu, walaupun tak beria sangat cuma bekas makan dia asing-asing dengan adik-beradik yang lelain tu coz dia selalu terbersin walaupun time dia tengah makan.


Sleeping cat

Dear readers tolong doakan semoga Come cepat sembuh dan ceria seperti sediakala ya. Kesian dia demam, sakit mata, flu & bersin-bersin. Kalau ada petua nak share lagi....ok.




You Might Also Like

3 comments

  1. Get well soon Mrs. A..

    Kalau tak larat sangat pi clinic ambil ubat nnti collapse lak langsung tak boleh wat apa..

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me