Nak jugak.... bagitau

October 10, 2014

Alhamdulillah. 1st time ever Mrs. A dapat benda ni. Selalu tengok rakan-rakan blogger punya jer... Tapi Mrs. A pun tak faham sangat apo bondo ea tu? Tau gitu-gitu ajer.. Memacam citer dan pendapat pasal CPUV ni ada kata huk! alor... dapat CPUV pun nak update. Story yang takde passion katanya. Ada juger... Mrs. A terbaca setakat citer CPUV ni.. tuan blog dah takde menda sangatlah tu nak update. 

Huhuuhuuuhu... whateverlah. Pendapat masing-masing dan hak masing-masing nak kata apa. Biasalah masing-masing ada pendapat sendiri asalkan tak mengganggu gugat keamanan orang lain sudah. Mrs. A ok jer...

Ho!..ho!ho!..setelah setahun 2 bulan aktif berblog akhirnya dapat CPUV untuk LAMIDO Digital campaign thank you dear nuffnang  sekarang dah tahu camne perasaan dapat benda ni wink!wink!wink!


You Might Also Like

7 comments

  1. Tahniah kak :)
    Sekali 3 nuffnang kasi. Saya pon abaikan je orang nak kata apa. Kita nak terimakasih kat nuff bukan nak menunjuk or takde idea. Hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah..sekarang mr nuffnang byk murah hati.hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mrs A...moga betambah rezeki ya...

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mrs. A, teruskan usaha anda, I tumpang gembira..

    ReplyDelete
  5. huyooo... ape tu ? hehe :) Shera dah follow akak :D

    ReplyDelete
  6. saya belum pernah dapat lagi..entry saya pun belum sampai 20 hehe...seronok kan dpt benda ni.saya dpt CPC pun dah jakun

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me