Bowling santai with Ex-STADIAN Batch 1992

October 25, 2014

Aktiviti bersama ex-Stadian lagi.... this time batch SPM 1992 aje. Organizer memang muka-muka yang rajin wat event itu jugak. Timbul idea ni selepas event Moh Ghayo kek Sekolah 2014 last time. So batch 1992 yang happening telah merealisasikan event bowling santai ni pulak.


Ini dia 3 orang organizer tu. Terima kasih daun keladi next time boleh buat lagi.

Credit photo to FB Kuch Kay Kuchai

Event ni time cuti Deepavali di Mydin Mall S2.


As usual Mrs. A pergi ditemani oleh my only doter. Pepagi lagi dia dah bangun. Terlebih excited pun ya coz kawan dia pun datang dah pakat-pakat dah. Mrs. A gerak dari rumah lebih kurang pukul 9.00am cenggitu coz registration pukul 9.30am. Just nice aje time sampainya takdelah ramai sangat lagi dan takdelah sedikit sangat. Lepas registration amik goody bag dan tukar T-shirt yang disediakan huk... aloh... purple lagiks. hurrmmm abih camno dah organizer tu suka purple. Team Mrs. A yang sorang tu pun dah jumpa so we all gi breakfast dulu. Breakfast kat Medan Selera Mydin S2 ni banyak choice ada tapi nak ke mamak jugak pekena roti canai & Nes tarik.

Aryssa & Sumaiyah suka jumpa gang

  Ayu  (one of my team) 
Lebih kurang pukul sepuluh lebih barulah event mula. Team Mrs. A namanya BFF (Bowling For Fun)     Mrs. A ikut jer... tak pasti siapa yang letak nama tu Jaizan ke Ayu ke??? Mrs. A ok jer... cara mainya tiga frames all together mujurlah tak empat coz itupun dah sakit-sakit jari-jemari dan tangan memasing. Lane Mrs. A dan lane sebelah memang takde ong, bak kata orang cina. Pin asyik sangkut, bola tak datang balik, banyak kali juger pin rongak kena reset berkali-kali haish... choi betullah. Banyak team yang dah habis main, team BFF & team Pak Dot tak gak habis-habis lagi huh! nasib badan.

BFF peace yo!

Sesambil tunggu lane clear tu, Mrs. A amik kesempatan gi intai-intai Aryssa, ghupernya dia pun play games patut arrr... senyap jer...

Aryssa tengah membaling hiks..hiks..hiks...

Pastu singgah snap-snap memana sempat.



Sempat snap bapak-bapak orang nih! all dah berubah 360.



Lebih kurang nak dekat pukul 12.00pm macam tu... the boys pun sampai. Kiranya games pun dah nak habis tengah kira-kira point dan almost time untuk penyampaian hadiah.




Point BFF
Eh! nape Mr. A pun ada sekali... jangan salah sangka dia tak main pun cuma diberi penghormatan untuk sampaikan hadiah pada pemenang. ngeh!ngeh!ngeh!...

Team BFF is no 4 out of 11

Team Maduku - Champion

Okeh! jom layan gambar pulak...

Gambar reramai sebelum games

Mrs. A pun diminta sampaikan hadiah, pastu setelah beberapa ketika siap bisik kat organizer minta pas baton kat orang lain coz dah letih senyum.



Ibu-ibu jom bergambar
 
Ada gak acara potong kek for those yang celebrate birthday bulan Oktober. Thank to Ayu yang sponsor kek merangkap taukeh! kek.

Happy birthday !to you all

Tadaaa.... last sekali ni ler...dia adik photographer.
Dalam setiap event Ex-Stadian most of the photo dia yang amik.
Thanks a lot ya... Kuch Kay Kuchai. You terbaik...
[Credit photos to FB KKK kecuali yang dinyatakan sebaliknya]


Peace yo!
Semoga silaturrahim yang terjalin sesama kita akan berkekalan hingga ke Jannah. Amin...



You Might Also Like

6 comments

  1. dah lama x main bowling. mydin S2 dah siap ke kak? time saya duduk sana dulu dia baru nak buat. cepatnya siap. selalu saya lepak AEON S2. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah hampir siap sepenuhnya dik. Macam-macam ada J.Co pun baru open.

      Delete
  2. Mesti seronok jumpe kwn2 lm..

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala jumpa balik semua mesti banyak story mory.

    p/s: Mrs. A kalau buang word vertification mesti ramai suka. Hehe. IM suggest ja tau. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam. Heesungguh seronok main dan menang dengan kawan-kawan.

    ReplyDelete
  5. memang meriah alumni ni, ada team maduku yg tak boleh tahan tu...heee

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me