Busy Bee

August 18, 2014

Huhuuu.huhuu..Mrs. A bz nak kejar dateline. Nampak gayanya tika dan saat ini mungkin juga sepanjang minggu ni tak dapatlah nak update story pepanjang. Tak dapatler..nak gi blogwalked ker...blog running ker... 

Terima kasih kepada readers baru dan setia (ada ke readers setia Mrs. A mcm ss jer...) yang tinggalkan komen tu. Sorry if dalam masa terdekat tak dapat gi visit, later Mrs. A datang.


Internet photo

Cita-cita nak buat sedikit perubahan sempena satu tahun aktif berblog mungkinkah tak dapat direalisasikan mengikut tarikh??? Atau mungkinkah??? Oh! segalanya mungkin.... So tungguu... (baca ikut stail melodi TV3)


You Might Also Like

4 comments

  1. Haha. Tak apa. Utamakan yang penting dulu Mrs. A. Tugas hakiki tu lagi penting dan menjadi keutamaan.

    ReplyDelete
  2. Insyaa allah pelan2 kay Mrs.A..kak ana tungguuuu... :)

    ReplyDelete
  3. as busy as bee! or as busy as bumblebee? hihi. which 1 do u prefer?

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me