Kad Raya

July 14, 2014

U olls dah dapat kad raya? Dah hantar kad raya? Kad raya macam zaman dodulu tu (zaman 90an tak silap) yang kita dok sibuk gi pilih-pilih kat pasaraya then tulis sendiri kemudian berkoyon-koyon pulak gi beli stem kat post office untuk diposkan dah tu kena cecepat pos risau pulak nanti if post lambat kad dapat after raya la pulak. Hurmmm...kalau masih begitu bertuahlah anda kerana kad-kad raya dengan cara begitu sangat menyentuh perasaan dalam erti kata lain kad begitu masih ada rasa dan ada jiwa kekdahnya.

As for me sedeh! kalau dapat pun, kad raya company jer... Tau ajelah  di zaman IT nih! kad raya virtual ajer.. cepat dan jimat kononnya. Kad raya yang dah kurang rasa dan kurang jiwa ha!. Samalah aku pun gitu juger...

Hu..huhuu...huuhuu... tengoklah ni banyaknya kad raya company punya. Kerja bermusim aku dah bermula kena get ready untuk bos sign.





You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me