GiveAway Tunai RM500 By SyuhadaBaharudin.com

June 06, 2014

giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin.com 

Sedang aku blogwalking ke Blog Paly aku terbaca entri dia berkenaan Giveaway ni. Aku pun laju jer...nak joint sama. Kebetulan pula time lunch tadi office mate aku bercerita pasal sorang kakak kat office tempat we all kerja ni baru menang lucky draw dari Jakel. Senyap takde cerita apa-apa tetiba dapat lucky draw ermmm.. so lucky.

Tahniah juger buat owner syuhadabaharudin.com sempena annivesary beliau yang ke 8 tahun. Semoga bahagia selalu disamping suami dan keluarga yang disayangi.

Terima kasih juger kerana...... macam faham-faham jer... Mrs. A memang takde twitter dan IG tapi........

8. Bagi yang tiada Twitter atau Instagram pun boleh join ye.

Maka dengan itu melayakkan Mrs. A untuk joint.


You Might Also Like

5 comments

  1. Singgah sini...goodluck. ;-)

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama ^^ good luck ya ..jemput singgah blog..salam perkenalan :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ps : jemput join GA ni ya http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/2-mellya-and-iola-giveaway-bonanza.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete

Top Commenters

Shout Me