Nak bagi jer...tapi ada ke orang nak?

April 09, 2014

Saturday afternoon (5.4.2014) aku kemas-kemas bilik Aryssa. Sajalah dah lama tak kemas Aryssa ikut kata dia tiap-tiap hari dah kemas. Kemas mengikut perspektif dialah. 

Di suatu sudut itu

Ada banyak school uniforms yang masih elok lagi tapi my kids dah tak muat. Paling banyak milik Along. Size Along dan adik berbeza that is why bebaju tu tak dapat diturunkan kepada Adik. Lagipun adik tu tak naknya dia pakai baju Along.

Ada juga baju kurung Aryssa dan Pinafore masa dia Tahun 1 & 2.

Size baju: 16, 14 1/2

Size seluar: 26, 26R, 27, 27R, 29

Size baju kurung/ kain: 24

Size pinafore: 32

Kepada sesiapa yang berminat bolehlah email ya... Nak bagi jer... nak buang sayang. Di neighborhood aku ni memang aku type tak bercampur gaul sangat so tak tahu nak bagi siapa.

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me