Gunting jangan tak gunting

March 08, 2014

Actually aku berbelah bagi nak potong ke tak potong ni....konon-kononya nak biar panjang sama macam time aku nak kahwin dulu. Huh! lama giler...punya story tu. ermmm...tapi rimas & tak sessuai.... hokeh! susah aku nak main netball hah! Tu yang bila balik kampung salah satu tujuan utama aku adalah nak potong rambut. 

Same goes tu Aryssa. Aku pujuk dia suruh potong jugak rambut dia mujur dia setuju tapi dia ada request nak cuci sekali hokeh! Amboi! kemain lagi dia siap suh cuci kalah ibu dia.

Then...tadaa....

dah! pendek
Aryssa tak settle lagi cos dia potong & cuci
The boys ni...kan haish!!!...kat sini pun sempat buat drama tau. sabar ajelah

 Aku suka potong rambut kat kampung, cos selesa dengan taylor tu dan lebih murah dari salon yg kat Aeon Seremban 2 ni... Kat sini bila dah tak sabar sangat tu yg gunting time lunch hour Friday tu.

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me